Sloeptochten in historisch Delft

Geniet van geruisloos varen door de Delftse binnenstad met één van de fluistersloepen. De bootjes glijden door de grachten en gunnen je een unieke blik op de historische stad. Onze deskundige schippers sturen de bootjes onder lage bruggetjes door naar plekken in de stad die anders onbereikbaar blijven. Bijna alles is mogelijk: van een uitje met je vrienden en een origineel bedrijfsevenement, tot een romantisch vaartje met je geliefde. 

Er zijn vijf fluisterbootjes beschikbaar. Er passen maximaal 8 personen aan boord van een privé bootje met schipper.

Het is heerlijk genieten aan boord met een picknickmand gevuld met lekkernijen, zoals de Delftse biermand of borrelmand, maar ook koffie, thee en lunchmanden kunnen gereserveerd worden. In samenwerking met diverse lokale ondernemers hebben wij originele arrangementen samengesteld. Er kan bijvoorbeeld een lokale stadsgids meevaren om op een ontspannen manier veel van Delft te zien en te leren, maar ook een vaarpuzzeltocht of lokale proeverij horen tot de mogelijkheden.

Wil je lekkere hapjes en drankjes aan boord? Of een deskundige gids die vertelt over de geschiedenis en verhalen van Delft? Heb je speciale wensen of wil je boeken? Neem dan contact met ons op of vul meteen een aanvraagformulier in.

 

Share