Routebeschrijving voor de Culinaire Wandeling in Delft is vernieuwd

De routebeschrijving voor de Culinaire Wandeling in Delft is vernieuwd. De routebeschrijving krijgen de deelnemers aan de Culinaire Wandeling mee om hun weg van restaurant naar restaurant te vinden. De routebeschrijving van de Culinaire Wandeling in Delft bevat ook veel informatie over de historie van Delft en de restaurants, die bezocht worden.

De routebeschrijving voor de Culinaire Wandeling in Delft is nu voorzien van foto’s, waardoor het geheel visueel aantrekkelijker is geworden. In het begin staat nu een programma met een overzicht van de activiteiten en locaties van de Culinaire Wandeling in Delft. Voor elk restaurant dat bezocht wordt, wordt een beschrijving gegeven.  Uiteraard wordt de route aangegeven om van het ene naar het andere restaurant te komen met informatie over locaties en historie. Uiteraard ontbreekt de kaart van de historische stad Delft niet.

Tot nu toe was de routebeschrijving alleen in het Nederlands beschikbaar, maar wij kunnen nu ook de Culinaire Wandeling in Delft in andere talen ter beschikking stellen. De Culinaire Wandeling in Delft kan door kleine en grote groepen gedaan worden. Het minimum is een persoon en het maximum is afhankelijk van wat de wensen zijn. Voor groepen groter dan 25 moet er iemand in de groep zijn, die de Culinaire Wandeling in Delft in goede banen leidt. Wellicht is het dan handiger om onze deskundige gidsen de groep te laten leiden.

Als je wilt zien hoe de routebeschrijving er uit ziet, ben je van harte welkom om bij ons een Culinaire Wandeling in Delft te boeken door het invullen van een aanvraagformulier op onze website. Wil je gewoon even de mogelijkheden doorpraten, neem dan contact met ons op. Wil je alvast kijken of de Culinaire Wandeling in Delft past binnen het budget, voer dan een berekening uit.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord