Dinner Walk in historisch Delft

Als u wilt genieten van eten en drinken en tevens de historie van Delft wilt verkennen, is de Dinner Walk daar uitermate geschikt voor. In het historische centrum liggen midden in de historische omgeving leuke en goede restaurants. Je begint bij een 3-gangendiner in een leuk cafe met het aperitief. Dan gaat u onder leiding van een gids een kleine stadswandeling maken naar het eerste restaurant, waar het voorgerecht met een drankje naar keuze genuttigd wordt. Vervolgens is er weer een kleine stadswandeling naar het restaurant, waar het hoofdgerecht met een drankje naar keuze genuttigd wordt. Dan volgt de laatste stadswandeling naar het restaurant, waar het dessert en de koffie klaar staan.

De Dinner Walk is een erg leuke formule en is geschikt voor zakelijke en familiale bijeenkomsten. Heeft u buitenlandse gasten voor een conferentie en de mensen moeten elkaar wat beter leren kennen in een ontspannen sfeer en u wilt ze toch ook wat van de geschiedenis van Nederland meegeven? De Dinner Walk in Delft is daar het uitgelezen gereedschap voor. Heeft u een familiereünie en u wilt dat gezellig laten verlopen, maar toch ook wat serieuze activiteiten er in verwerken? De Dinner Walk in Delft is daar het uitgelezen gereedschap voor.

De Dinner Walk in historisch Delft kan zowel in goede restaurants als in Grand Cafés gedaan worden. Lijkt u dit een leuk voorstel?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door een aanvraagformulier in te vullen.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord