Voorwaarden

Voorwaarden:

 1. Opdrachtnemer is Delft Projects & Consultancy v.o.f.
 2. Handelsnamen van Delft Projects & Consultancy zijn: Delft Guide, Delft Rondleidingen, Delft Culinair, Delft Stadswandelingen en Delft Guided Tours.
 3. Een offerte is geldig tot de aangegeven datum.
 4. Er worden geen opties op faciliteiten genomen in de offerte fase.
 5. Na ontvangst van de opdracht sturen wij een bevestiging met alle relevante gegevens en gaan wij de opdracht uitvoeren.
 6. Indien tijdens de uitvoering van de opdracht faciliteiten niet beschikbaar blijken te zijn, zullen wij in overleg met de opdrachtgever een oplossing aandragen en het programma daarvoor aanpassen.
 7. De betaling dient plaats te vinden op de wijze van betalen, zoals in de bevestiging wordt aangegeven, voor de uiterste betaaldatum.
 8. Voorwaarden van leveranciers van faciliteiten zijn onverkort van toepassing.
 9. Opdrachtgever en deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gebruik van de faciliteiten en aansprakelijk voor aangebrachte schade aan deze faciliteiten.
 10. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor schade door ongevallen, overlijden, letsel, kwetsing, verlies of diefstal gedurende de uitvoering van de opdracht.
 11. Voor de onderdelen, die bij horecabedrijven plaatsvinden, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca geldig.
 12. Bij een arrangement met eten dient de opdrachtgever uiterlijk een week van tevoren aan de opdrachtnemer door te geven of er deelnemers zijn met uitzonderingen voor het eten, zoals vegetariër, allergieën, geen vis, halal, et cetera.
 13. Opdrachtnemer zal de opdracht naar behoren uitvoeren overeenkomstig de bevestiging.
 14. Annulering zal in goed overleg kunnen plaatsvinden. Opdrachtnemer zal daar flexibel op reageren. Eventuele schade voor de opdrachtnemer zal bij de opdrachtgever in rekening worden gebracht.
 15. Opdrachtnemer registreert gegevens van de opdrachtgever in zoverre die nodig zijn voor de goede uitvoering van de opdracht. De gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden. De gegevens zullen niet aan derden doorgegeven worden.

Bedrijfsinformatie:

 • IBAN = NL36 INGB 0008 3778 44 t.n.v. Delft Projects & Consultancy
 • BIC = INGBNL2A
 • BTW = NL 8188.96.577.B.01
 • KvK = 27185288

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord