Over ons

Toen op 1 januari 2003 het VVV in Delft werd opgeheven, hebben de gidsen de koppen bij elkaar gestoken om te onderzoeken hoe hun leuke werk voortgezet zou kunnen worden. Daaruit is de organisatie Delft Rondleidingen ontstaan, die het rondleiden voor individuele mensen en groepen heeft voortgezet. Al snel werd duidelijk dat dit aanbod uitgebreid moest worden met rondvaarten, steppen, activiteiten, arrangementen en eten & drinken. Vanwege de terugloop van de deelnemers voor de individuele stadswandelingen, ligt de focus nu volledig op de organisatie van activiteiten voor groepen. Het totale aanbod staat vermeld op de website: www.delftrondleidingen.nl en voor de internationale markt op: www.delftguidedtours.com.

Het culinaire gedeelte heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen en hebben wij onze producten uitgebreid met stadswandeldiners, dinnerwalks en culinaire wandelingen, zowel voor restaurants als grand cafés. Deze formules zijn een groot succes. Het volledige aanbod daarvoor staat vermeld op onze website: www.delftculinair.nl.

Het bureau verzorgt alle boekingen, van rondleidingen  tot volledige dagvullende arrangementen. Dankzij een goede automatisering kunnen wij  dit met een beperkt aantal mensen realiseren. De mensen, die de boekingen op het bureau verzorgen zijn:

Sybrand de Jong: hij doet boekingen, organiseert projecten, doet rondleidingen en verzorgt de automatisering;

 

 

Edith de JongEdith de Jong: zij doet boekingen, organiseert projecten en verzorgt de relatie met de partners (restaurants, toeleveranciers, etc.);

 

Virginie MeulebrouckVirginie Meulebrouck: zij doet de Franstalige correspondentie en rondleidingen.

 

 

Xiaolu ZhangXiaolu Zhang: zij doet de Chinese correspondentie en rondleidingen en ontwikkelt de Chinese markt voor ons.

 

 

Wij zijn Partner van Delft Marketing en dragen bij in de kosten van de marketing van Delft en het gastheerschap.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord