Rondleidingen

Delft verkennen met een rondleiding

Delft heeft als historische stad veel te bieden. De beste manier om met Delft kennis te maken, is door middel van een rondleiding. Met een rondleiding onder leiding van een deskundige gids ontdekt u veel van het historische Delft, dat u anders niet zou ontdekken. U kunt ook zelfstandig aan de hand van een zoektocht de stad Delft verkennen. Een rondleiding in historisch Delft laat u niet alleen kennismaken met de fraaie stad Delft, maar ook met de rijke geschiedenis van Delft. Daar mag natuurlijk een rondleiding in kerk of museum in Delft niet aan ontbreken.

Rondleiding in Delft = stadswandeling

Een stadswandeling is een ideale manier om historisch Delft te verkennen. U kunt op uw gemak de historische panden bekijken en de verhalen over de bijbehorende geschiedenis op u in laten werken. Een rondleiding door de historische stad Delft is bij uitstek een ontspannen manier om de geschiedenis te leren kennen. U kunt kiezen uit verschillende thema’s voor deze rondleiding. Lees verder bij Stadswandeling in Delft.

Rondleiding in de kerken van Delft

Delft heeft vele kerken, maar de Oude & Nieuwe Kerk zijn de belangrijkste. Een bezoek aan Delft is niet af zonder een rondleiding in de middeleeuwse kerken van Delft. Een rondleiding in de Nieuwe Kerk van Delft zal de nodige aandacht geven aan de Koninklijke Bijzettingen van het Koninklijk Huis. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de historie van de kerk en onder meer aan Hugo de Groot. Bij een rondleiding in de Oude Kerk van Delft zullen vele beroemde personen uit onze vaderlandse geschiedenis de revue passeren. Lees verder bij Rondleiding in de kerken van Delft.

Rondleiding Delfts Blauw

Delfts Blauw hoort bij Delft. Vele toeristen komen speciaal voor het Delfts Blauw naar Delft. Een rondleiding door een van de fabrieken is een goede manier om kennis te nemen van historie en Delfts Blauw productie. Lees verder bij Rondleiding Delfts Blauw.

Rondleiding in de musea van Delft

Delft heeft vele musea op verschillende gebieden. Wij verzorgen in alle musea rondleidingen. Een rondleiding in een museum in Delft met een deskundige gids levert een aparte ervaring op, doordat er aan verschillende aspecten aandacht besteed zal worden. Elk museum heeft zijn eigen karakter. Voor een rondleiding in uw museum in Delft naar keuze zult u een thema kunnen kiezen, dat behandeld zal worden. Een rondleiding in een museum in Delft is ook heel goed te combineren met een rondleiding over de historische stad van Delft. Lees verder bij Rondleiding in de musea van Delft.

Stadsgidsen in Delft

Lees verder bij stadsgidsen in Delft.

Zoektocht in Delft

Een ervaren en deskundige gids van ons heeft veel toegevoegde waarde bij een rondleiding door Delft en de kerken en musea. Als u toch liever zonder gids de stad wil verkennen, is een zoektocht van ons een goede hulp om je weg te vinden. Aan de hand van vragen wordt u door de historische stad van Delft geleid. U kunt er ook een wedstrijd van maken en na afloop kijken wie de meeste antwoorden goed had. Lees verder bij Zoektocht in Delft.

Info

Als u een rondleiding wilt boeken of een offerte wilt aanvragen, vul dan een aanvraagformulier in. Als u vragen heeft of een propositie wilt bespreken, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord