Stadswandeling in Delft

Een stadswandeling door historisch Delft

Stadswandeling hoort bij Delft

Delft is als middeleeuwse stad compact. De mensen verplaatsten zich vroeger middels een stadswandeling. Een bezoek aan de historische stad van Delft kunt u daarom het beste doen door een stadswandeling te maken onder leiding van een ervaren deskundige gids. Wij verzorgen een stadswandeling in Delft alleen voor groepen. Een standaard stadswandeling in Delft duurt 1,5 uur en gaat dan langs de meest belangrijke historische plekken van Delft.
Een stadswandeling in Delft kan gecombineerd worden met een rondleiding in kerken en musea. Uiteraard kunnen wij de stadswandeling in Delft ook combineren met eten & drinken.

Stadswandeling in Delft en thema

U kunt voor een stadswandeling in Delft uit verschillende thema’s kiezen, zoals:
• Algemeen historische stadswandeling in Delft;
• Oranje stadswandeling in Delft;
• Vermeer stadswandeling in Delft;
• VOC stadswandeling in Delft;
• Agnetapark stadswandeling in Delft;
• Architectuur stadswandeling in Delft.

Stadswandeling in Delft is maatwerk

Elke stadswandeling in Delft is maatwerk naar uw wensen. Vul een aanvraagformulier in en wij maken een aanbieding op maat. Als u advies wilt om tot een zo optimaal mogelijke stadswandeling in Delft te komen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Info

Als u een rondleiding wilt boeken of een offerte wilt aanvragen, vul dan een aanvraagformulier in. Als u vragen hebt of een propositie wilt bespreken, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord