Agnetapark stadswandeling in Delft

Agnetapark en Delft

Het Agnetapark in Delft is in de 19e eeuw een van de eerste sociale woningbouwprojecten geweest. Met een villa-achtig ontwerp in een prachtig park kregen de arbeiders een bijzondere woonomgeving met een feesttent en vijver voor bootjes erbij. In de 20e eeuw werd het Agnetapark uitgebreid.

Het Agnetapark in Delft is niet alleen een verzameling huizen, maar ook een symbool van de opkomende “moderne” industrie in de 19e eeuw en hoe de eerste stappen naar een betere sociale omgeving voor de arbeiders gezet werden. Ook in Delft. Alhoewel de buitengebieden toen nog bij de gemeentes Hof van Delft en Vrijenban behoorden. Wandel met een van onze deskundige gidsen van de historische stad naar het Agnetapark in Delft en het wordt u allemaal duidelijk.

Agnetapark stadswandeling in Delft op maat

Het Agnetapark in Delft ligt net buiten de historische stad van Delft. De Agnetapark stadswandeling in Delft zal vormgegeven worden afhankelijk van het overeen te komen beginpunt.

Al onze stadswandelingen zijn maatwerk naar uw wensen. Vul een aanvraagformulier in en wij maken een aanbieding op maat. Als u advies wilt om tot een zo optimaal mogelijke stadswandeling te komen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord