Zoektocht in Delft

Wil jij met jouw groep zelfstandig door de historische stad Delft wandelen? Maar dan wel zo, dat ze de historische stad ook leren kennen? Wil jij er ook een competitie-element inbrengen? Dan zijn onze zoektochten de oplossing voor jouw probleem. Je koopt bij ons een zoektocht in de gewenste moeilijkheidsgraad en je krijgt het recht deze net zo vaak te vermenigvuldigen voor eigen gebruik als je nodig hebt.Wij hebben de volgende zoektochten alleen in het Nederlands beschikbaar:

  • Zoektocht 1: Algemene zoektocht door de historische stad Delft voor kinderen tot 15 jaar, die kunnen lezen en schrijven.
  • Zoektocht 2: Algemene zoektocht door de historische stad Delft voor volwassenen, waarbij op een uitdagende manier kennis over Delft en zijn historie wordt opgedaan.
  • Zoektocht 3: Van Legermuseum naar Nieuwe Kerk.
  • Steptocht 1: Van Legermuseum naar Belvedere. Deze steptocht kan ook gebruikt worden om per fiets af te leggen of lopend voor de goede wandelaars.
  • Wij kunnen voor elk traject een passende zoektocht samenstellen. Neem contact met ons op als je hiervoor een aanbieding wilt ontvangen.De kosten voor een zoektocht inclusief de antwoorden bedraagt € 15,00 inclusief BTW.
  • Je kunt een zoektocht bestellen door een formulier in te vullen. Het geld kun je overmaken naar ING rekeningnummer NL36INGB0008377844 t.n.v. Delft Projects & Consultancy. Voor internationale betalingen: ING; BIC=INGBNL2A; IBAN=NL36INGB0008377844. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, zullen wij de zoektocht in pdf-formaat per e-mail naar je verzenden. Pdf’s kun je met de Adobe Acrobat Reader afdrukken.  Als je daarover niet beschikt, kun je deze gratis downlaoden bij: http://www.adobe-reader.nl/. Als je de zoektocht per post wenst te ontvangen, dien je € 16,00 naar ons over te maken.
  • Je krijgt natuurlijk de antwoorden op de vragen erbij, zodat je kunt bepalen wie er gewonnen heeft. Is het geen wedstrijd, dan willen de mensen na afloop onder het genot van een drankje of zo vast wel weten wat de antwoorden zijn.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord